Pre Loader

Odrasli

Kako si lahko pomagate, ko se znajdete v stiski?

Vsak izmed nas se v življenju srečuje z različnimi izzivi, s katerimi se spopadamo tako kot v dani situaciji najbolje lahko in  zmoremo. Izzivi v življenju so nekaj povsem naravnega in nam omogočajo, da osebnostno zorimo. Včasih pa se lahko znajdemo v situaciji, ki se nam enostavno zdi prevelik zalogaj in si sami ne zmoremo pomagati. Takrat je prav in popolnoma naravno, da si poiščemo tudi strokovno pomoč. Osnova pomoči je vedno pogovor, ki je iskren, poteka z razumevanjem in ne obsoja.

Partnersko svetovanje
  • težave v partnerstvu in podpora ob ločitvi
Podpora pri doseganju zastavljenih ciljev
Podpora staršem

Podpora staršem pri iskanju rešitev in sprejemanju odločitev, ko se pri vzgoji otroka znajdejo v začaranem krogu strahu in negotovosti

Pomoč pri soočanju z različnimi življenskimi izzivi

Pomoč pri obvladovanju strahu, negotovosti, tesnobe in stresa pri soočanju z različnimi življenskimi izzivi.

 

Če prepoznate izziv in verjamete v spremembo ste na pravi poti!

Verjamem, da ljudje že imajo tisto, kar potrebujejo za uspeh in dosego rezultatov, morajo le spoznati, kako to ozavestiti.
Pri delu s starši in otroki uporabljam znanje in spretnosti, pridobljene pri več kot 30-letnem delu s predšolskimi otroki, najstniki, starši in različnimi posamezniki. Imam tudi izkušnje z vodenjem celotne skupnosti v okviru predšolskega zavoda. Formalno izobrazbo sem nadgradila z opravljenimi usposabljanji NLP Praktik, NLP Mojster praktik in NLP Coach po NLPTA programu.

 

Če bi se radi naročili na individualno svetovanje oz. coaching ali me želite vprašati za nasvet mi pišite na: savaj.vj@gmail.com ali pokličite na 041 745 977.