Pre Loader

Mladostniki / Najstniki

Kako si lahko pomagaš, ko se znajdeš v stiski?

Vsak izmed nas se v življenju srečuje z različnimi izzivi, s katerimi se spopadamo tako kot v dani situaciji najbolje lahko in  zmoremo. Izzivi v življenju so nekaj povsem naravnega in nam omogočajo, da osebnostno zorimo. Včasih pa se lahko znajdemo v situaciji, ki se nam enostavno zdi prevelik zalogaj in si sami ne zmoremo pomagati. Takrat je prav in popolnoma naravno, da si poiščemo tudi strokovno pomoč. Osnova pomoči je vedno pogovor, ki je iskren, poteka z razumevanjem in ne obsoja.

Področja delovanja/svetovanja

Ljubezen, težave s samozavestjo

Žalovanje

Pogosto se znajdete v stiski pri postavljanju ciljev in doseganju le-teh

Kako ohranjati motivacijo, da stvari izpeljete do konca

Odnosi s starši, prijatelji, učitelji/profesorji so pogosto na preizkušnji.

Kako se soočiti s tem in na kakšen način komunicirati?

Pogosto nastopi težko obvladljiv strah pred izpiti, različnimi nalogami, kar povzroči veliko tremo in posledično neuspehe.

Skupaj lahko naredimo korak naprej k srecnejsem zivljenju.

Verjamem, da ljudje že imajo tisto, kar potrebujejo za uspeh in dosego rezultatov, morajo le spoznati, kako to ozavestiti.
Pri delu s starši in otroki uporabljam znanje in spretnosti, pridobljene pri več kot 30-letnem delu s predšolskimi otroki, najstniki, starši in različnimi posamezniki. Imam tudi izkušnje z vodenjem celotne skupnosti v okviru predšolskega zavoda. Formalno izobrazbo sem nadgradila z opravljenimi usposabljanji NLP Praktik, NLP Mojster praktik in NLP Coach po NLPTA programu.

 

Če bi se radi naročili na individualno svetovanje oz. coaching ali me želite vprašati za nasvet mi pišite na: savaj.vj@gmail.com ali pokličite na 041 745 977.