Pre Loader

Premagovanje porazov

NADARJENOST, VOLJA in PREDANOST so pomembni dejavniki, ki vplivajo na naš vsakdan, na naše življenje. Da lahko vse te dejavnike razvijemo, je pomembno, da se naučimo, kako se soočiti s porazom / neuspehom.

Vsi vemo, da so porazi del življenja, a se jih vsi bojimo. STARŠI pogosto naredimo vse, da bi jih naši otroci NE DOŽIVLJALI, s tem pa jim onemogočamo, da bi razvili vse svoje potenciale/sposobnosti. POBRATI SE PO PORAZU je pravzaprav veščina, ki se jo lahko naučimo. Naučimo se, kako preusmeriti misli / pozornost, da nas te vedno znova ne ohromijo. Pogosto način reševanja konfliktov in premagovanja porazov prenesemo iz primarne družine. ŽE OTROKE lahko naučimo, kako s svojim načinom razmišljanja premostijo STRAH pred porazom in neuspehom, se soočijo z njim, se iz njega nekaj naučijo in gredo naprej z NOVIMI IZKUŠNJAMI. Na tak način otrokom omogočimo, da jih strah pred novimi izzivi ne ohromi. Tako bolje in lažje razvijajo vse svoje sposobnosti/potenciale.

Pri tem so nam lahko vzor in vodilo športniki.

Če bi se želeli naročiti na individualno svetovanje oz. coaching ali me želite vprašati za nasvet mi pišite na: savaj.vj@gmail.com ali pokličite na 041 745 977.