Pre Loader

Ko se nam zgodi krivica, se odprejo rane, ki se še niso zacelile

Ko se nam zgodi KRIVICA, ko nas LJUDJE RANIJO se odprejo rane, ki se še niso zacelile. Takrat želimo običajno ostati sami, da nam ne bi bilo potrebno kazati bolečine pred drugimi?
Včasih je dobro, da se umaknemo in pustimo ,da gre preko teh bolečin.
Ni pa dobro, da to traja predolgo. V tem obdobju smo zelo ranljivi in nas je strah pred svetom pokazati svojo šibkost. Zelo je pomembno, da se soočimo s tem kar se nam dogaja, da si priznamo, da nam je težko. Dlje, ko se izogibamo temu, večja verjetnost je, da se bo naša bolečina še poglobila. Začnemo živeti v domnevah in utvarah, dvomimo o sebi, kar nas vodi v tesnobo in naprej lahko v anksioznost ali depresijo. Čutimo odpor, ki nam ne dovoli razvoja.
VSI se v življenju soočamo s takimi in drugačnimi situacijami, ko nam je težko in imamo občutek, da ne bomo zmogli. Pomembno je, da se ne oziramo na to, kaj bodo drugi rekli, temveč zberemo pogum in naredimo korak naprej, kajti le tako bomo lahko naredili spremembo na bolje.
Zaupajmo nekomu svoje dvome, svojo bolečino ali si poiščimo strokovno pomoč, ki nam bo pomagala, da bomo lažje prešli to stanje.?
?korak za korakom?
SAVAJ?
coaching in svetovanje
Če bi se radi naročili na individualno svetovanje ali me vprašali za nasvet mi pišite na savaj.vj@gmail.com ali me pokličite na 0038641 754 977